Fototapet.Art - Fototapet personalizat de calitatea superioara in Romania

Tipuri de tavane extensibile

Tavane extensibile lucioase


Tavane extensibile lucioase

- Acest tip de tavan are o calitate estetica ridicata si este perfect pentru instalarea acasa la birou sau in spatii comerciale. Panza este realizata din folie PVC cu o suprafata lucioasa si este perfecta pentru interioare in stil modern sau high-tech. Aceste produse sunt deosebit de populare printre clienții noștri și au un preț accesibil.

Tavane extensibile mat


Tavane extensibile mate

- Printre alte tipuri de tavane extensibile, tavanele mate sunt considerate o opțiune clasică, emita suprafata de lavabil perfect dreapta, fara denivelari. Pânzele mate au un cost destul de mic și sunt foarte ușor de întreținut, ceea ce le face extrem de populare în rândul clienților noștri.

Tavane extensibile 3D cu imagine


Tavane extensibile 3D cu imagine

- Oferim o opțiune interesantă pentru cei care au nevoie de o suprafață de tavan imprimata. Datorită utilizării unei tehnologii speciale, este posibil să se creeze suprafețe cu orce tip de imagine in rezolutuie maxima. Costul unor astfel de tavane este puțin mai mare decât tipurile standard, datorita serviciului de imprimare.

Tavane extensibile iluminate cu banda led


Tavane extensibile iluminate cu banda led

- Poate cea mai populară opțiune pentru utilizarea benzii LED este iluminarea unui tavan extensibil. Este montat in profile de aluminiu speciale sau în spatele tavanului extensibil.
Un tavan extensibil luminat cu banda led transformă aspectul oricărei încăperi și dă senzația că spațiul este plin de lumină. Tavanele extensibile iluminate din interior pot transforma radical aspectul unei camere. Dimensiunea semnificativă a suprafeței luminoase oferă proprietarilor și oaspeților lor senzația că spațiul în care se află este iluminat de lumină naturală. La fel copii se pot bucura in dormitoarele lor de o lumina colorata datorita benzilor RGB ce se poate monta atat in spatele tavanului cat si in profilele speciale de aluminiu.

Astfel dorim sa va prezentam echipa noastra specializata în tavane extensibile de nouă generație și suntem din 2014 pe piata din Romania. Folosim numai materiale de înaltă calitate și certificate, iar instalatorii noștri au cele mai înalte abilități profesionale. Toate tavanele noastre sunt instalate folosind sisteme noi de prindere. La fel va putem oferi sugestii in crearea designului interiorului casei Dvs.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numerele :


Telefon/whatsapp : +40773908543
+40773374792
  • Rating:  

  • Add a comment

    Bine ai venit pe blogul nostru specializat în tapete foto personalizate în magazinul nostru online de tapete foto. Aici, îți aducem cele mai noi tendințe și idei creative pentru a-ți transforma pereții în opere de artă unice.

    Îți punem la dispoziție o gamă largă de modele și stiluri care se potrivesc oricărui gust sau decor interior. Fie că preferi design minimalist, tapet vintage, un fototapet abstract, floral sau tapet cu peisaje impresionante, avem tot ceea ce cauți.

    Dar nu ne oprim doar la diversitatea de modele. Ne mândrim cu calitatea excepțională a produselor noastre. Tapetele noastre foto sunt realizate cu tehnologie de imprimare de înaltă rezoluție, asigurând culori vii, vibrante și reverberante.

    În plus, pe lângă oferta noastră variată de tapet foto personalizat, tapet 3D, tapet decorativ, și altele, pe blogul nostru vei găsi sfaturi utile despre cum să alegi modelul potrivit pentru spațiul tău, cum să montezi tapetul și cum să-l îngrijești pentru a-l menține ca nou pentru o perioadă îndelungată.

    Deci, dacă ești în căutarea unei modalități de a adăuga un strop de culoare și personalitate pereților tăi, ai ajuns în locul potrivit. Explorează colecția noastră excepțională de tapete foto personalizate și inspiră-te din articolele noastre informative!

    Alătură-te comunității noastre pasionate de design interior și descoperă frumusețea și posibilitățile infinite ale tapetelor foto personalizate!